Normkennis ISO 14001:2015

Doel

Na afloop van deze interactieve, intensieve training zijn de deelnemers bekend met de basiskennis van de norm NEN-EN-ISO 14001.

Inhoud

Tijdens de training wordt ingegaan op de normartikelen waaronder de artikelen met verplichte procedures en registraties. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het inventariseren van milieuaspecten, het prioriteren van milieuaspecten en het op basis daarvan samenstellen van beleid en doelstellingen. De deelnemer aan de cursus leert hoe een handboek vorm te geven aan de hand van het eigen proces en de normartikelen. Er wordt met realistische praktijksituaties geoefend gebaseerd op de ervaringen van de docent als lead auditor.

Trainingsvormen

  • open inschrijving,
  • in-company – maatwerk

Praktische informatie

Aanbevolen vooropleiding:

Het wordt aanbevolen dat de deelnemers opereren op MBO+ niveau en redelijk bekend zijn met managementsystemen. De zelfstudie Basiskennis Kwaliteitsmanagement biedt een goede uitgangspositie.

Deelnemers:

Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 12.

Norm:

Tijdens de training is de norm ISO 14001-2015 beschikbaar voor de cursisten. Deze worden na de training weer ingenomen, daar EBN Campus niet gerechtigd is om normen te verstrekken. Desgewenst kunt u deze bestellen bij het Nederlands Normalisatie-instituut (www.nen.nl).

Voor het verder bekwamen, kan eventueel een vervolg worden gezocht in de training interne auditing milieu of lead auditor milieu.

Deelnemers ontvangen na afronding een certificaat.

Tijdsduur

0,5 dag

Investering

De investering van deze training bedraagt per persoon:

€ 225,00

Dit bedrag is exclusief BTW.

Datum / locatie

Datum(s)
Locatie
Status
Aanmelden
11/04/2018

Campus Capelle aan den IJssel
Beschikbaar
12/06/2018

Campus Zeist
Beschikbaar